Samarbejdspartnere

Vi tror på, at vi sammen er stærkere og at vi ligeledes i fællesskab kan løfte større opgaver. I dag har vi en lang række af troværdige og vidende samarbejdspartnere og vi er altid på udkik efter at gøre vores netværk større. Så har du specielle problemstillinger, som ligger indenfor vores arbejdsområde, er vi meget åbne for at tage et uforpligtende møde.

Du kan også blive en del af Revisorfællesskabet. Vi søger løbende nye inspirerende rådgivere til vores dynamiske fælleskab.

Er du en erfaren rådgiver og besidder du evnen til at kunne hjælpe virksomheder inden for nogle af vores kernekompetencer: Økonomi, revision, skat, forretningsudvikling, IT, forsikringer og erstatning, jura etc. er du mere end velkommen til at kontakte os.

I Revisorfællesskabet kan vores kunder og samarbejdspartnere få råd, sparring og konkrete forslag til at optimere samt udvikle deres forretning på forskellige plan. Det er derfor at vi har valgt at have kernekompetencer, der dækker det meste af det, der skal til for at rådgive virksomheder i et stærkt voksene konkurrencepræget marked. Det hele samlet i ét hus.

Interesseret? 
Interesseret i at blive en del af vores netværk, så kontak os på tlf. 45 88 81 00 eller send en mail til os med en kortfattet beskrivelse af dig selv og din virksomhed på info@revisor-fællesskabet.dk

Revisorfællesskabet - Hvem er vi?

Hvem er vi?

Med et meget stor antal specialister inden for
økonomi, regnskab, skat og afgifter, har vi en
stærk revisionskapacitet, som ikke overgås i
det grønne område …

Læs mere her om hvem vi er

Revisorfællesskabet - Hvad kan vi

Hvad kan vi?

Vores opgave er at være den væsentligste og en
engageret samarbejdspartner for vores kunder
og deres virksomheder. Vi leverer relevant
rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris. …

Læs mere her om hvad vi kan