Revisor Lyngby

Revisor Lyngby eller statsautoriseret revisor Lyngby. Vi føler i Revisorfælleskabet i Lyngby, at vi har en vis ret til at kalde os revisor Lyngby eller Statsautoriseret revisor Lyngby.

 

Revisor i Lyngby har vi været siden 1978. Vort kontor var den gang placeret på Lyngby Hovedgade nr. 96. Vi var både den gang og nu statsautoriseret revisor i Lyngby. Vi lå placeret der hvor Lyngby Ret blandt andet har domicil i dag. Fordelen dengang og i dag var nemme parkeringsforhold for vore kunder.

Statsautoriseret revisor Poul Holm forestod flytningen til Kongens Lyngby fra Frederiksberg. Statsautoriseret revisor Poul Holm og hans far Aage Holm har lagt navn til Aage og Povl Holm, statsautoriseret revisionsfirma I 1979 kom statsautoriseret revisor Arne Jakobsen til. Efter Poul Holms død i 1983 har han videreført firmaet. Lyngby er i centrum for revisionsfirmaets aktiviteter.

I 1990 flyttede firmaet fra Lyngby Hovedgade 96 til det nuværende domicil Rustenborgvej 7 A. Disse rammer gav plads til udvidelse.

Statsautoriseret revisor Arne Jakobsen, arbejdet på at udvide klientmassen i Kongens Lyngby og samarbejdet med det lokale erhvervsliv, DTU med videre.

Vor seneste revisor Lyngby er statsautoriseret revisor Michael Boe Andersen. Han kom til som statsautoriseret revisor i 2011.

Det gav den sidste dynamik og spiren til at etablere Revisorfællesskabet i Lyngby. Et Revisorfællesskab der giver kunder og forretningsforbindelser mange fordele:

  • 2 statsautoriserede revisorer på adressen
  • Flere af os er med i Kreston Danmark
  • Over 20 medarbejdere
  • Etableret i et Rådgivningshus, der giver revisorerne adgang til stor ekspertise på mange områder
  • Arbejder med det nyeste udstyr inden for IT
  • Får ved stort brug af Kreston Danmark løbende ajourført egene og vore medarbejderes viden
  • Har blandt vore medarbejdere flere af udenlandsk afstemning der fjerner mange sproglige barrierer og grænser.

Vi ser og betragter os selv som revisor Lyngby, eller primært som statsautoriseret revisor Lyngby. Men Vi har kunder i hele landet, ligesom vi også betjener flere internationale virksomheder.

Hvis din virksomhed er placeret i Lyngby området, vil vi meget gerne hjælpe dig med at få dækket dine behov inden for regnskab, revision og skat. Kontakt derfor en statsautoriseret revisor i Lyngby:

  • Arne Jakobsen
  • Michael Boe Andersen

 

 

Revisorfællesskabet - Hvem er vi?

Hvem er vi?

Med et meget stor antal specialister inden for
økonomi, regnskab, skat og afgifter, har vi en
stærk revisionskapacitet, som ikke overgås i
det grønne område …

Læs mere her om hvem vi er

Revisorfællesskabet - Hvad kan vi

Hvad kan vi?

Vores opgave er at være den væsentligste og en
engageret samarbejdspartner for vores kunder
og deres virksomheder. Vi leverer relevant
rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris. …

Læs mere her om hvad vi kan