Det Grønne Områdes førende revisionskapacitet

Vi er 2 statsautoriserede revisorer og i alt 27 specialister inden for økonomi, regnskab, skat og afgifter. Vi er det grønne områdets største revisionskapacitet.

Arne Jakobsen og Michael Bo Andersen har mange års erfaring i at betjene nogle af områdets førende virksomheder og er rådgiver for mange af de lokale erhvervsnetværk samt handelsforeninger og vi har dermed et dybt engagement i lokalområdet. Vi har dog også masser af kunder uden for det grønne område og betjener således kunder i hele landet.

Vi har kapaciteter, som har specialiseret sig i rådgivning til iværksættere, læger og tandlæger, foreninger og fonde, personlig økonomisk rådgivning, men betjener også en bred vifte af mindre og mellemstore såvel danske som internationale erhvervsvirksomheder.

Vi udfører bogføringsassistance, revision, regnskabsmæssig assistance, og rådgivning inden for skat, afgifter, regnskab, selskabsret, med fokus på at optimere vores kunders økonomi. Arbejdet udføres med personligt engagement og stor forståelse for kundernes virksomhed.

Vores opgave er at være den væsentligste, og samtidig en engageret samarbejdspartner for vores kunder og deres virksomheder. Vi leverer relevant rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris.

Flere af os er medlem af Kreston Danmark, som er et netværk af uafhængige statsautoriserede revisorer, som i dag omfatter ca. 380 revisorer i Danmark. Internationalt er flere af os repræsenteret ved Kreston International, som udgør mere end 19.000 revisorer fordelt over alle kontinenter.

Kreston Danmark er medejere af Revitax, landets nok førende skattespecialister.

 

Revisorfællesskabet - Hvem er vi?

Hvem er vi?

Med et meget stor antal specialister inden for
økonomi, regnskab, skat og afgifter, har vi en
stærk revisionskapacitet, som ikke overgås i
det grønne område …

Læs mere her om hvem vi er

Revisorfællesskabet - Hvad kan vi

Hvad kan vi?

Vores opgave er at være den væsentligste og en
engageret samarbejdspartner for vores kunder
og deres virksomheder. Vi leverer relevant
rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris. …

Læs mere her om hvad vi kan