Iværksættere: Får du den rette rådgivning til at udnytte alle dine muligheder maksimalt?

Iværksættere har behov for udarbejdelse af budget, lånesøgninger til banker og oprettelse og anmeldelse af virksomheden.  Lad vore revisorer assistere dig!

Optimering af dine økonomiske muligheder er særligt vigtigt når du påtænker nye dispositioner. Reglerne for iværksættere i forhold til skat, moms og regnskab er mangfoldige og foranderlige, uden den rette indsigt og rådgivning risikerer du store og unødvendige betalinger.

Iværksætteren vil gavne stort af revisorrådgivning, da en opstartsfase kan være uoverskuelig i mange henseender for dig som iværksætter. For iværksætteren vil der være mange nye ting at forholde sig til og tage beslutning omkring, og her kan det give en tryghed, at have en ven der kyndigt kan give dig indsigt og hjælp, til hver en tid du har brug for det.

Her er det, at din revisors væsentligste rolle vil være at fungere som sparringspartner for dig som iværksætter, således at der hurtigst muligt kan tages stilling til alle problemstillingerne omkring opstart af virksomhed, og handlet effektivt herpå.

Vi som revisorer kender systemet og dets mange regler og krav, og arbejder for at give dig, samt vores øvrige kunder, store besparelser og øget indtjening, og vil altid stå til din rådighed.

Iværksætterens og Revisorfællesskabet

Iværksætterens revisor og revisorarbejdet er virksomhedens ansigt ud af til, til det offentlige, på den økonomiske front.

Vi sætter en ære i at være din sparringspartner du til hver en tid kan rådføre dig med om alt – og vi vil bistå dig i dine drømme, som dem der kan guide dig igennem reglerne og hjælpe dig til den største succes.

Revisorfællesskabet er et kvalitetsstempel for dig og din virksomhed. Vi er statsautoriserede, hvilket kræver at vi løbende efteruddanner os, og således kan rådgive dig i forhold til gældende lovgivning, som jævnligt ændrer sig. Med denne baggrundsviden rådgiver vi dig som iværksætter, vedrørende alle former for økonomisk rapportering og vi kan rådgive vedrørende din virksomheds økonomiske funktioner.

Kontakt os – det kan være dyrt at lade være!
Vi sætter en dyd i at optimere økonomien for dig som vores iværksætterkunde, så du opnår størst mulig udbytte. På denne måde kan vi hjælpe dig med at øge din indtjening, hvilket er særligt væsentligt som iværksætter, hvor økonomien oftest ikke er størst.

Kontakt os og lad os tage et uforpligtende møde, hvor du kan bringe din tvivl frem og du kan høre hvorledes vi kan rådgive dig. Oveni kan vi som din revisor belyse hvor du som iværksætter har nogle økonomiske muligheder, du kan drage nytte af.

Revisorfællesskabet - Hvem er vi?

Hvem er vi?

Med et meget stor antal specialister inden for
økonomi, regnskab, skat og afgifter, har vi en
stærk revisionskapacitet, som ikke overgås i
det grønne område …

Læs mere her om hvem vi er

Revisorfællesskabet - Hvad kan vi

Hvad kan vi?

Vores opgave er at være den væsentligste og en
engageret samarbejdspartner for vores kunder
og deres virksomheder. Vi leverer relevant
rådgivning, af høj kvalitet, til den rigtige pris. …

Læs mere her om hvad vi kan